Contact

Composiet vlonderplanken
Composiet vlonderplanken zijn van hout-kunststof-composiet (WPC), een milieu-en onderhoudsvriendelijk alternatief voor gewoon hout.

Als u kiest voor onze composiet vlonderplanken, weet u zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt. U bekomt een toekomstbestendige, duurzame composiet vlonder welke uw investering meer dan waard is.

Onze composiet vlonderplanken zijn de beste in zijn klasse. Stollarus Nederland is een perfecte, betrouwbare keuze voor zowel consumenten als professionals. Zonder toegevingen op het gebied van duurzaamheid is het de oplossing waar ook de natuur van houdt.

Makkelijk te onderhouden.
Hoge kwaliteit.
Zeer duurzaam, toekomstbestendig design.
Beste prijs-kwaliteitverhouding.

Blijvende kwaliteit met onze composiet vlonderplanken verhoogt de waarde van uw woning. Geeft uw woongenot.

Maar composiet is meer dan alleen mooi en veilig. Het is ook een duurzame oplossing. Kies je voor composiet, dan kies je voor een lange-termijnoplossing. Composiet vergrijst niet en blijft jarenlang mooi van kleur. Door de toevoeging van kunststof vervormen de planken niet. Krom getrokken planken behoren daarmee tot het verleden. Niet voor niets wordt composiet vaak met een jarenlange garantie geleverd.

Composiet kenmerkt zich door het woord gemak door de eenvoudige montage. Bovendien is het extreem duurzaam, 100% recyclebaar, onderhoudsvriendelijk, splintervrij en tweezijdig toepasbaar. Ook heeft het een luxe uitstraling.

De prachtige composiet vlonderplanken zijn een plaatje in iedere tuin! Met deze duurzame en onderhoudsvrije planken maakt u in een handomdraai een terras waar u onbezorgd van kunt genieten.

Composiet is een geperst materiaal dat de voordelen van hout en kunststof combineert. Het biedt de warme, natuurlijke uitstraling van hout, zonder het daarbij behorende onderhoud. Je kunt bovendien rustig met blote voeten over je composiet vlonderplanken lopen, want het is volledig splintervrij. Ook voor kinderen is composiet dus het ideale materiaal, veiligheid gegarandeerd!